divendres, 27 de març de 2020

SOM CUINERS!!


Avui serem cuiners!!  Us he preparat dues receptes boníssimes, us ho dic jo que me les he menjat totes!!! 



FEM GALETES


Ingredients:

425g de farina

230g de mantega

175g de sucre glaç

1 ou

1 culleradeta de sal

10g de llevat

15g de vainilla en pols


Elaboració:


1 er posarem en un bol el sucre glaç amb la mantega desfeta, s'ha de remoure tot amb una batidora de varilles fins que quedin tots els ingreditns ben barrejats. Després i afegirem l’ou i seguirem barrejant.


En un altre bol posarem la farina, la llevadura i una mica de sal. Aquest bol el bolcarem en el primer vol que hem barrejat el sucre amb la mante i l’ou. Tot ho haurem de barrejar amb la batidora fins aconseguir una massa homogènia.


Després treure’m la massa del bol i l’estirarem amb un rodet i comencem a fer les galetes amb les formes i decoracions que vulguem.


Mentre posarem el forn a 200 graus.


Un cop hem fet les formes les posem en una safata del forn amb paper de cuinar.


Posarem les safates al forn durant 7 o 8 minuts.


Finalment, quan es refredin les servirem en una safata i a menjar.

NYAM NAYM QUINA GANA!! 



 
PASTÍS DE XOCOLATA


Ingredients:

420gr de farina

250g de mantega

400g de sucre

4 ous batuts

20g de llevat

200gr de nous trossejades

400gr xocolata negra trossejat

175gr de sucre glaç

Elaboració:

Abans hem de desfer la xocolata amb la mantega al bany maria i remoure fins que quedi una textura homogènia.

Pots conservar la xocolata desfeta sí guardes el bol dins el recipient del bany maria.

1er Engreixar i posar paper sulfuritzat al fondo i les parets d’una safata

2on Barrejar en un bol gran: la farina, el llevat i les nous. I fem un clot al mig.

3er En el pot on tinguem la xocolata desfeta afegir el sucre, els ous batuts i la mantega. Barrejar bé amb una espàtula fins que tots els ingredients estiguin ben barrejats i quedi una crema ben fina.

4rt Abocar-ho en el clot dels ingredients sòlids i remoure amb una cullera de fusta fins que tot estigui ben barrejat.

5er Estendre la massa a la safata i coure al forn durant uns 30 minuts a 180 graus.

6er Empolsinar amb sucre glaç sobre la massa fornejada i deixar refredar.

I per últim a menjar un tall molt gros.


NYAM NAYM QUINA GANA!!



L'HORA DEL CONTE

Avui us deixo un recull de SPOTIFY de contes infantils en català. Escolteu-los són molt bonics!!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada