dimarts, 31 de març del 2020

OUS DE PASQUA I MONES

Bon dia 🐸, avui farem 🐣 ous i mones de Pasqua, de diferents maneres i amb diferents tècniques.

I per començar el dia amb alegria, primer una cançó molt divertida!! 🎉



1r Podem fer uns ous de Pasqua 🐣 i una mona, amb plastilina com podeu veure a continuació. Només necessitem plastilina i molta imaginació!!



2n Amb unes capses d'ous podeu fer diferents animals de Pasqua com el pollet o el conill.


3er Podem bullir uns ous i quan estiguin cuits i freds, els podeu decorar al vostre gust. Aquí us deixo uns petits exemples. Podeu fer servir el material que vulgueu, pintura, papers, retoladors...


13 huevos de Pascua - DIY Easter eggs 

LA MONA DE XOCOLATA

Ingredients per fer la mona de xocolata



  • 6 ous 
  • 80 gr de sucre 
  • Una rajola de xocolata 
  • 500 gr de farina de blat 
  • Un sobre de llevat 
  • 1/4 litre de llet 
  • Oli d'oliva 
  • Figures, ametlles i plomes de colors per adornar


Elaboració de la mona de Pasqua:



Per al pa de pessic:



1. Batem els ous juntament amb el sucre. Afegim la farina de blat i el llevat i remenem bé fins aconseguir una massa homogènia.

2. Untem un motlle d'oli d'oliva verge i incorporem la barreja. Posem al forn a 175 graus durant 15 minuts.

Per la fosa
3. Barregem mig got d'aigua amb mig got de sucre per fer l'almívar.


4. D'altra banda, barregem la llet amb la xocolata, que haurem fos anteriorment, i remenem bé.

5. Traiem la base del forn, la obrim per la meitat i untem d'almívar a l'interior de les dues parts. I el mateix amb la xocolata, però també untarem tot l'exterior. Deixem refredar a la nevera.

6. Només faltaria adornar-la, amb uns banderins de plomes, amb ous de xocolata, amb una xocolatina en forma de gallina o conill o el que més us agradi.

I per últim i no menys important ens la menjarem NYAM! NAYM!



I DE TOTES AQUESTES ACTIVITATS, ESPERO AQUESTES FOTOS TANT BONIQUES QUE SEMPRE EM FEU ARRIBAR !!!

I per acabar el dia us deixo amb una cançó del dia de Pasqua molt animada!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada