dimarts, 24 de març del 2020

A FER EXERCICI!!!

Bon dia 🐸, avui és dia de fer PSICOMOTRICITAT, amb activitats que ens agraden molt i podem moure tot el cos!!

SÓM EQUILIBRISTES!!

Per aquesta activitat necessitarem:


  • 4 cordills de diferents colors o corda
  • 4 papers o cartolines del mateix color que la corda
  • 4 cubells del mateix color que la corda

Sinó teniu tants colors no us preocupeu, utilitzeu el material que tingueu a casa.

Al inici de la corda, els hi posarem objectes en cada corda d’un únic color, com podeu veure a la imatge i ells els hauran de portar fins el cubell caminant per sobre la corda.Actividades para mejorar motricidad gruesa para niños de 1-3 años ENS MENGEN ELS COCODRILS!!!Per aquesta activitats necessitarem:


  • Una tela de color blau


  • Uns cocodrils de joguina o peluix, també serveix qualsevol animal que pugui viure al mar.


  • Una fusta o objecte que els nens hagin de passar per sobre

L’activitat consisteix en passar per sobre la fusta, sense que caiguin a l’aigua i el cocodril se’ls mengi.


 

Equilibrio

 RELAXEM-NOSUn cop hem acabat les activitats de psicomotricitat podem fer relaxació. Podem utilitzar una música Zen.

Per aquesta activitat podem agafar un coixí, per recolzar el cap i estirats a terra  escoltarem la música. És molt important mantenir un ambient relaxat, amb una llum molt suau o sense llum i la música també s'ha d'escoltar molt suau.


BENEFICIS DE LA RELAXACIÓEls exercicis de relaxació, ajuden als infants a prendre consciència de les seves   sensacions,   poden   afavorir   l'eliminació   de   fatiga   i   aconseguir   un   major   equilibri   de l'estadi  emocional.   Per  aquests   motius,   saber  relaxar-se  és  un  aprenentatge  que  s'hauria   de treballar en els infants, ja que normalment, el comportament   de   molts   infants   està   relacionat   amb   el   grau   d'excitació   i   el   fet   de   poder aprendre a controlar aquesta excitació, els ajudarà en un futur, a millorar la capacitat d'atenció i concentració.
L'HORA DEL CONTE


LA RATETA PRESUMIDA
   Hi havia una vegada…
…una Rateta molt presumida que escombrava l’escaleta de bon matí, i es va trobar una moneda.
Qu̬ puc fer amb aquest dineret? Рva preguntar-se la Rateta РSi em compro ametlletes potser em cauen les dentetes!!
Finalment, com que era tan presumida, va decidir comprar-me un llacet per la cueta.
A l’endemà, la Rateta va sortir a escombrar l’escaleta, com feia cada matí, però aquell dia estava radiant amb el seu llaç, i tothom que la veia pensava en lo preciosa que estava.
Al cap d’una estona, per davant de casa seva, van començar a desfilar els seus pretendents.
El primer en passar va ser el Ruc, i veient-la tan bonica li va dir:
Rateta, Rateta, tu que n’ets tan boniqueta … jo que sóc un bon fadrí, no et voldries casar amb mi? La Rateta li va contestar: Per poder-te casar amb mi, la teva veu primer he de oir! El Ruc va bramar: Iaaaa, Iaaaa, Iaaaa, Iaaaa …
I la Rateta espantada li va dir: Amb aquesta veu eixordadora no em vull casar amb tu
I el Ruc va marxar trist, molt trist.
Uns minuts més tard va passar l’Ànec i li va dir:
Rateta, Rateta, tu que n’ets tan boniqueta … jo que sóc un bon fadrí, no et voldries casar amb mi? La Rateta li va contestar: Per poder-te casar amb mi, la teva veu primer he de oir! L’Ànec va fer : Quac, quac, quac, quac … I la Rateta esgarrifada li va dir: Amb aquesta veu tan forta no em vull casar amb tu
I l’Ànec va marxar trist, molt trist.
Més tard va passar el Gos i va dir: -Rateta, Rateta, tu que n’ets tan boniqueta … jo que sóc un bon fadrí, no et voldries casar amb mi? La Rateta li va contestar: Per poder-te casar amb mi, la teva veu primer he de oir! El Gos va bordar: Bup, bup, bup, bup
I la Rateta tapant-se les orelles li va dir: Amb aquesta veu tan sorollosa no em vull casar amb tu
I el Gos va marxar trist, molt trist.
Instants després va passar el Gall i li va dir a la Rateta: -Rateta, Rateta, tu que n’ets tan boniqueta … jo que sóc un bon fadrí, no et voldries casar amb mi? La Rateta li va contestar: Per poder-te casar amb mi, la teva veu primer he de oir! El Gall va fer: Qui-qui-ri-quí, Qui-qui-ri-quí, Qui-qui-ri-quí, Qui-qui-ri-quí … I la Rateta esglaiada li va dir: Amb aquesta veu tan estrident no em vull casar amb tu
I el Gall va marxar trist, molt trist.
La Rateta va començar a posar-se nerviosa en veure que ningú era prou bon pretendent per a ella, però ben aviat va passar per allà el Gat que va dir:
Rateta, Rateta, tu que n’ets tan boniqueta … jo que sóc un bon fadrí, no et voldries casar amb mi? La Rateta li va contestar: Per poder-te casar amb mi, la teva veu primer he de oir! El Gat va miolar: Mèu, mèu, mèu, mèu…. La Rateta no s’ho podia creure! Aquella veu tan dolça i melosa li havia arribat al cor, i li va dir: Amb aquesta veu tan … tan bonica si que em vull casar amb tu!!!!
El Gat i la Rateta es varen casar. Tothom va advertir a la Rateta sobre les intencions del Gat, però ella només recordava la seva veu i pensava en lo enamorada que estava.
Un dia, quan la Rateta estava despistada, el Gat va anar per darrera i, sense que ella pogués ni adonar-se’n, el Gat va clavar-li queixalada i se la va menjar!
I vet aquí un gos, vet aquí un gat, aquest conte ja s’ha acabat.
Podeu aprofitar i fer uns titelles amb els personatges del conte, així serà més divertit! 
Aquí us deixo els personatges per si els voleu imprimir
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
També us deixo unes imatges amb el conte
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada