dimecres, 18 de març del 2020

SOM CIENTÍFICS!!

Bon dia Granotes, avui som científics i aquí us presento dues activitats d'experimentació que podeu fer a casa amb ells. 🔬  

FLOTA O S'ENFOSA?

Podeu posar en una safata aigua i després deixeu a la taula diferents objectes que tingueu a casa, uns que tinguin molt pes i d'altres no. Després els aneu posant dins l'aigua. A veure que passa?

 Mi Sala Amarilla: Experimentos con agua: ¿Flota o se hunde?

VOLCÀ


Per fer un volcà necessitem:
  • 1 llimona
  • Bicarbonat
  • Sabó

Tallem la llimona per la part de dalt, després l'exprimim, guardant el líquid dins un got. Dins la llimona i posem una miqueta de sabó, una mica de bicarbonat i el suc de la llimona que hem exprimit. Què passarà?

VOLCÀ


ENS FEM UN MASSATGE

També us proposo que busqueu una estoneta cada dia , pel que a partir d'ara anomenarem "L'hora del massatge".

Avui us proposo aquest.  Podem agafar diferents pilotes amb diferents textures que tinguem per casa, d'aquelles que fem servir per jugar, i la podem anar passant per la seva esquena i panxa.
Mitjançant els massatges, proporcionem a l’infant unes sensacions agradables que li produeixen benestar i el relaxa. Com que aquestes sensacions provenen de l’adult, li dona seguretat i confiança amb ell mateix i amb el seu propi cos.



Resultado de imagen de massatge infantil a l'escola bressol

EXPLIQUEM UN CONTE

També us aniré fent recomanacions de contes. Avui us proposo un conte que els hi agrada molt i quan sona la música ballen! El conte del monstre de colors. 

Podeu clicar a:


EL MONSTRE DE COLORS


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada