dilluns, 3 de desembre del 2018

ELS 5 SENTITS

Les Granotes vam treballar els diferents sentits experimentant d'una manera divertida. Cada dia vam treballar un sentit diferent.


L'oïda. Amb les orelles vam sentir els sons dels diferents instruments i vam preparar unes maraques amb envasos de iogurt i arròs.













La vista. Amb els ulls podem descobrir moltíssimes coses, percebem les formes, els colors i la mida dels objectes, entre d’altres.
Vam preparar tota la classe amb papers de colors. A través del paper de cel·lofana vam poder veure de diferents colorins.


















L'olfacte. Amb el nas podem percebre les olors, vam olorar canyella, colònia, té verd, canyella, all, llorer i café, algunes feien molt bona olor, unes altres eren molt fortes.









El gust. Amb la llengua reconeixem els sabors dels aliments, dolços, salats, àcids o amargs. Vam tastar la llimona, la taronja i el vinagre. 

































El tacte. Amb la pell podem percebre les formes, les textures i temperatures. Vam fer unes capses sorpreses on a dins estaven amagats uns objectes amb diferents textures. I després amb una safata i vam trobar aigua amb coto fluix.
























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada